Kickboksschool Delft
Kickboksen Voor Kinderen

Reserveer een gratis proefles voor Kickboksen Voor Kinderen in Delft

Kickboksen Voor Kinderen in Delft

Kickboksen voor Kinderen in Delft: Een Plezierige en Uitdagende Training voor Jongens en Meisjes

Bij Kickboksen Voor Kinderen in Delft komen jongens en meisjes op leeftijd vanaf 6 jaar om op een leuke en uitdagende manier te trainen. Onze trainingen richten zich niet op wedstrijden, maar op het versterken van vaardigheden zoals weerbaarheid, sportiviteit, fysieke en mentale conditie, samenhorigheid, discipline en plezier.

Onze ervaren trainer leidt de trainingen, waarin kinderen diverse oefeningen uitvoeren voor verbetering van hun stoot- en traptechnieken, flexibiliteit, reactiesnelheid, oog-voet-handcoördinatie, kracht en uithoudingsvermogen en mentale uitdagingen. Naast technische aspecten, bieden wij ook genoeg spelelementen zodat kickboksen voor kinderen altijd leuk blijft.

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan onze kickbokstrainingen voor kinderen in Delft? Meld je dan aan voor een GRATIS proefles en ontdek of het iets voor jou is!

Kickboksen Voor Kinderen: Leer Veilig en Zelfverzekerd Kickboksen bij Onze Kickboksschool in Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele kickboksschool in Delft waar uw kinderen veilig kunnen leren kickboksen? Bij onze kickboksschool begrijpen we het belang van een kindvriendelijke omgeving waarin jonge vechters kunnen groeien, zowel fysiek als mentaal. In dit artikel willen we u graag informeren over de voordelen van kickboksen voor kinderen en waarom onze kickboksschool de beste keuze is voor de ontwikkeling van uw kinderen.

De Voordelen van Kickboksen voor Kinderen

1. Lichamelijke Ontwikkeling

Kickboksen is een uitstekende sport voor de lichamelijke ontwikkeling van kinderen. Door middel van gevarieerde trainingen verbeteren ze hun uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit en coördinatie. Onze gekwalificeerde trainers zorgen ervoor dat elke training aangepast is aan de leeftijd en het niveau van de kinderen, waardoor ze op een veilige en effectieve manier kunnen groeien.

2. Zelfvertrouwen en Zelfverdediging

Kickboksen helpt kinderen niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook mentaal. Door regelmatig te trainen, ontwikkelen ze zelfvertrouwen en leren ze hoe ze zichzelf kunnen verdedigen. Onze ervaren instructeurs besteden veel aandacht aan techniek, respect en discipline, waardoor uw kinderen niet alleen zelfverzekerd worden in hun fysieke vaardigheden, maar ook in het dagelijks leven.

3. Discipline en Respect

Bij onze kickboksschool hechten we veel waarde aan discipline en respect. We leren kinderen hoe ze respectvol met elkaar en met hun trainers moeten omgaan. Door middel van gestructureerde trainingen leren ze de waarde van discipline en doorzettingsvermogen, eigenschappen die hen in alle aspecten van het leven van pas zullen komen.

4. Plezier en Sociale Interactie

Kickboksen is niet alleen een sport, het is ook leuk! Onze lessen zijn dynamisch en interactief, waardoor kinderen plezier hebben terwijl ze leren. Ze kunnen nieuwe vriendschappen sluiten en genieten van een positieve en ondersteunende omgeving waarin ze kunnen groeien. Onze kickboksschool in Delft is een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn.

Waarom Onze Kickboksschool in Delft?

Professionele en Ervaren Trainers

Onze kickboksschool in Delft heeft een team van professionele en ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in het lesgeven aan kinderen. Ze hebben een passie voor kickboksen en zijn toegewijd aan het begeleiden van uw kinderen op hun kickboksreis. Met hun expertise en aandacht zorgen ze ervoor dat elke training veilig, effectief en leuk is.

Veilige Trainingsomgeving

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat onze trainingsfaciliteiten voldoen aan de hoogste normen en dat alle benodigde veiligheidsmaatregelen worden genomen. Onze trainers houden nauwlettend toezicht op de kinderen en zorgen ervoor dat ze de juiste technieken op een veilige manier leren.

Flexibele Trainingsuren

We begrijpen dat het druk kan zijn met het plannen van de activiteiten van uw kinderen. Daarom bieden we flexibele trainingsuren aan, zodat u de trainingen gemakkelijk kunt integreren in uw schema. Of het nu doordeweeks of in het weekend is, er is altijd een geschikt moment om deel te nemen aan de kickbokslessen.

Positieve en Ondersteunende Gemeenschap

Onze kickboksschool creëert een positieve en ondersteunende gemeenschap waarin kinderen kunnen groeien en bloeien. We bevorderen een sfeer van respect, samenwerking en aanmoediging, waarin alle kinderen zich welkom en gewaardeerd voelen. We geloven dat een sterke gemeenschap essentieel is voor het succes van elke kickbokser.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele kickboksschool in Delft waar uw kinderen veilig en zelfverzekerd kunnen leren kickboksen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren trainers, veilige trainingsomgeving en positieve gemeenschap maken ons de ideale keuze voor de ontwikkeling van uw kinderen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze kickbokslessen en om uw kinderen in te schrijven. Geef ze de kans om te groeien en hun potentieel te bereiken bij onze kickboksschool in Delft!

Lestijden Kickboksen Voor Kinderen in Delft

Kickboksen voor Kinderen
Maandag: 16:45 - 17:45
Donderdag: 16:45 - 17:45
Zaterdag: 10:00 - 11:00

Contributie Kickboksen Voor Kinderen in Delft

Voor €32,50,- euro per maand kun je onbeperkt komen trainen.

BELANGRIJK: Huisregels – Kickboksen Voor Kinderen

Het is voor ons enorm belangrijk dat de training door de kinderen positief wordt ervaren en dat de trainingsruimte een veilige en vooral geordende omgeving is.

De kinderen moeten zich veilig en op hun plek kunnen voelen en u als ouder wilt er natuurlijk 1000% zeker van zijn dat uw kind bij ons op de juiste plek is.

Wij als organisatie zullen er alles aan doen om dit te realiseren en eventuele misverstanden rond de kindertrainingen te vermijden.

Dit betekend dat we enkele regels hanteren tijdens de trainingen voor kinderen:

⊗ Te laat komen wordt NIET gewaardeerd.
De les start op donderdag om 16.45 en op zaterdag om 10.00 uur. Dit betekend dat het kind op dat moment volledig aangekleed in de zaal aanwezig is.

Er zijn GEEN schoenen toegestaan in de zaal.
Deze uitdoen en onder de bank plaatsen in de kleedkamer aub.

⊗ 1 ouder toegestaan tijdens de proefles.
Dit om onnodige drukte en gepraat langs de kant te voorkomen.
We willen ook vragen om geen vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes mee te nemen om te kijken.
Om te trainen zijn deze natuurlijk meer dan welkom.

⊗ Geen ouders in de kleedkamers toegestaan.
We begrijpen dat u uw kind wilt helpen met omkleden maar als uw kind niet in staat is om zich zelfstandig om te kleden is het nog niet zelfstandig genoeg om de training zelfstandig en volledig mee te trainen.

⊗ Filmen of foto’s maken is tijdens de trainingen NIET toegestaan.
Wij hebben in het verleden te vaak klachten gekregen van ouders dat hun kind werd gefilmd door andere ouders.

⊗ Als ouder bent u aanwezig om te kijken, niet om te roepen naar uw kind.
We begrijpen dat u meeleeft met uw kind maar aanwijzingen worden enkel en alleen door de trainer gegeven.

⊗ U bent bij de training aanwezig om – te kijken.
Er is niets  zo teleurstellend voor een kind als wanneer het kind enthousiast uw kant op kijkt en ziet dat u op uw telefoon zit te spelen. Dit komt heel erg ongeïnteresseerd over en wij zien te vaak teleurgestelde blikken in de ogen van de kinderen op deze momenten. Gebruik deze proefles dan ook om dit samen met uw kind te beleven.

⊗ Als ouder bent u welkom om te komen kijken tijdens een proefles, daarna is het simpelweg klaar met kijken.
Om onnodige drukte in de kleedkamers te minimaliseren (we hebben aansluitende trainingen waar leden de kleedkamers voor gebruiken) en om alle afleiding in de zaal te voorkomen zijn wij genoodzaakt dit te doen. Wij organiseren 1 keer per maand een “open training” waar alle ouders welkom bij zijn om te kijken.

⊗ Aanwijzingen van de trainer worden te allen tijde opgevolgd, ook door u.
De trainer is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de training en voor de orde in de trainingsruimte.

⊗ Telefoons staan op “stil”.
Het is enorm storend voor de kinderen wanneer telefoons af gaan.

⊗ Geen (telefoon) gesprekken tijdens het kijken.
Dit stoort de training enorm en wordt niet gewaardeerd.

——————————

Wij gaan er vanuit dat u begrijpt dat wij deze regels hanteren om de kwaliteit van de trainingen voor de kinderen te waarborgen.

Door aanwezig te zijn bij de training van uw kind kiest u er automatisch voor om zich te houden aan onze huisregels.
We bedanken u hier vriendelijk voor.